SP3AK EASY

 • 128

  Days

 • 18

  Hours

 • 23

  Minutes

 • 10

  Seconds

 • Paid
 • Starts in 4 months

It's a Wonderful Life

 • 0 followers
 • 2818 Easton Dr

Description

It’s a Wonderful Life është komedi-dramë amerikane e Krishtlindjes me produksion dhe regji të Frank Capra, e bazuar në tregimin e shkurtë dhe fletushkën The Greatest Gift nga Philip Van Doren Stern.

 

Në film paraqitet James Stewart si George Bailey, një njeri i cili ka harruar ëndërrat e tij për t’i ndihmuar të tjerëve, dhe përpjekja e vetëvrasjes për Krishtlindje të të cilit sjellë intervenim nga engjëlli, Clarence Odbody (Henry Travers).

 

Clarence i tregon George krejt jetërat në të cilat kishte ndikuar, dhe sa e ndryshme do të ishte jeta në Bedford Falls po që se ai të mos kishte lindur.It’s a Wonderful Life ishte nominuar për pesë shpërblime Oscar, përfshirë atë për Filmin më të Mirë, dhe është zgjedhur nga Instituti Amerikan i Filmit si filmi më inspirues amerikan i të gjitha kohërave. Capra ka treguar se ky ishte filmi më i dashur që kishte drejtuar, dhe ia shfaqte familjes së tij çdo Krishtlindje.

Category

 • Fashion

Comments

July 11, 2024 to July 11, 2024

Hosted by

 • $
 • Open now
0/5
 • 0
 • 1482 46th Ave

SP3AK EASY

About Us

We connect purpose-driven entrepreneurs with customers who share their values with modern marketing and storytelling.

 

Contact Us

Ready to R3think Everything?

Join Team #R3SET

© 2023 Reaction Foundry | Sitemap